Ontspanning en spelen

De directe omgeving van de Weyde Blick biedt veel speel- en ontspanningsmogelijkheden. Wandelen in de Gaasterlandse bossen of langs de IJsselmeerkust, spelen op het strand, varen op de Friese meren, fietsen over de Zesstedenroute. De kinderen kunnen zich op de Weyde Blick prima vermaken op de speeltoestellen, in het buitenzwembad of bij de vuurplaats. De kinderen mogen hier zelf vuurtje stoken en marshmallows roosteren.

Het  Sybrandy’s speelpark in Rijs is een aanrader. Eindeloos speelplezier voor de kinderen en eindelijk rust voor de ouders. Tijdens de schoolvakanties organiseert Mar en Klif, het bezoekercentrum van het Nationaal Landschap Zuidwest Friesland, de leukste natuurbelevenissen. Het vernieuwde binnenzwembad in Joure is het hele jaar door een attractie. Goed om in de gaten te houden zijn de evenementen op It Flinkeboske in het buurdorp Hemelum, zoals de boerenstreekmarkt, de flinke favorieten (hippe vlooienmarkt) en festivals. 

Is het minder mooi weer, dan zijn er genoeg leuke binnenactiviteiten. Verschillende musea in de omgeving zijn zeer de moeite waard om te bezoeken: het Jopie Huisman museum in Workum, het Scheepvaartmuseum in Sneek, het Natuurmuseum en het nieuwe Fries Museum in Leeuwarden. Een bezoekje aan mooie pittoreske Friese steden in de omgeving (Stavoren, Hindeloopen, Workum en Sneek) is in elk seizoen een aanrader.

Adres

It Sou 29
8721 GX  Warns
Telefoon 0514681428
e-mail info@deweydeblick.nl

Wat vinden onze gasten?

Wat is er te doen in Friesland?

volg ons

Sluit Menu