(Stoer) kamperen

Wat is er mooier dan in de vroege ochtend wakker worden door vogelgezang, met de blote voeten in het gras en als het donker wordt rond een kampvuurtje kruipen om verhalen op te halen? Is dat helemaal uw ding, zet dan uw tent, camper of caravan op de Weyde Blick. Op ons vakantiepark zijn er twee kampeerveldjes. U betaalt per plek en en per nacht, ongeacht het aantal personen. U kunt gebruik maken van een groot, luxe sanitairgebouw of een kleiner gebouw met sanitaire voorzieningen. De plekken hebben elektriciteit en water.

De Weyde Blick heeft geen animatieteam of een druk activiteitenprogramma. Wel is er in de receptie alle informatie te krijgen over de activiteiten in de omgeving. Wij zelf kunnen u ook veel vertellen over alle aanraders in onze omgeving. Na een dagje uit is het heerlijk een duik te nemen in buitenzwembad.

Als extra service bieden wij u onze ontbijtbox. Voor de eerste ochtend na aankomst kunt u deze al meteen hier online boeken of bij aankomst bestellen bij de receptie. Voor € 7,50 per persoon heeft u een heerlijk ontbijt dat ’s ochtends klaar staat in de receptie.