Arrangementen

Er is ontzettend veel te doen in de omgeving van de Weyde Blick. Als u aangeeft wat u leuk vindt, dan kunnen wij u adviseren. Hieronder staan al wat suggesties, maar dat is slechts een greep uit het grote aanbod. Dus aarzel niet onze kennis te gebruiken.

Kookworkshop

Wat is gezelliger dan samen koken en vervolgens aan een lange tafel aan te schuiven om met z’n allen dat heerlijke eten op te eten. Dit kan op de Weyde Blick. De horecakeuken van de groepsaccommodatie is van alles voorzien en groot genoeg om met een groep te koken. Voor de ingrediënten van de maaltijd, de recepten en de begeleiding tijdens het koken wordt gezorgd. De drank koopt u zelf in.

Varen met de Simmermoarn

Ontdek de mooiste plekjes van de Zuidwesthoek vanaf het water. Schipper Wiepke Wiersma maakt prachtige tochten met zijn praam. Opa en oma, kleine kinderen, iedereen kan veilig en comfortabel meevaren.

Pitch en Putt Golf

In Koudum, op 10 km afstand van de Weyde Blick, ligt de nieuwe Pitch & Putt Golf baan. Een mooie toegankelijke accommodatie om met de hele familie te golfen. Plezier is gegarandeerd voor zowel de ervaren als de ongeoefende speler.

Sybrandy’s pretpark

Het Sybrandy’s pretpark in Rijs is een heel leuk familiepretpark. Alle attracties zijn door de kinderen zelf te bedienen. Het park heeft veel picknickplekken met zicht op de spelende kinderen. Een aanrader voor een dagje uit.

Fietsen, kanoën en zeilen

Wilt u de omgeving verkennen op de fiets of met de kano of zeilboot, laat het ons dan weten. We kunnen zorgen dat deze voor u klaar staan of liggen.